Vasaras svelme izskatās, ka lēnām sāk atkāpties un tas nozīmē, ka parunāties par karstas kafijas tasīti būs īsti vietā. Atceries rakstu par Chemex filtra kafijas aparātu? Tad lūk, tas nebūt nav vienīgais veids kā pagatavot kafiju bez biezumiem. Šoreiz apskatīsim kafiju, kura ir pagatavota ar Franču presi. Metode, kura, Iespējams, ir vispopulārākais un iecienītākas bez-biezumu kafijas pagatavošanas veids. Tās noslēpums ir tās vienkāršums – saprotams un komfortabls kafijas aparāts, kurs, turklāt, ir pieejams par ļoti labu cenu. Tam nav nepieciešami atsevišķi filtri. Viss, kas tev ir jādara, lai pagatavotu dzērienu: ieber maltu kafiju traukā, aplej kafiju ar karstu ūdeni, apmaisi biezumus un pabīdi virzuli uz leju par apmēram pusotru centimetru, lai biezumus klātu ūdens. Ļauj tai ievilkties 5 minūtes, tad nospied virzuli gandrīz līdz pašai lejai, lai nošķirtu biezumus un ūdeni. Šī metode lieliski ļauj kontrolēt kafijas pagatavošanas procesu un iegūt bagātīgu kafijas garšu. Vispiemērotākais kafijas veids Franču presei ir smalki samaltas jeb IN-CUP kafijas pupiņas. Šī metode ir perfekta lielai kafijas cienītāju kompānijai, jo iespējams pagatavot līdz 8 tasītēm vienā reizē.
Ja tava biroja virtuvē ir Franču prese, iegādājies maltu kafiju no mūsu sortimenta un baudi svaigi pagatavotu, aromātisku kafiju jebkurā laikā!
Avoti: https://kafijaspasaule.lv/index.php?route=tltblog/tltblog&tltpath=blogs&tltblog_id=4 https://www.kafijasdraugs.lv/blogs/esat-nogurusi-no-kafijas-biezumiem/ https://en.wikipedia.org/wiki/French_press Comments are closed.
|
|